Meer informatie

Commerciële laadstations zijn oplaadpunten die speciaal zijn ontwikkeld voor openbare of zakelijke locaties, waar meerdere gebruikers hun elektrische auto kunnen opladen. Deze laadstations worden vaak geplaatst bij winkelcentra, parkeerterreinen en kantoren. Ze zijn ontworpen om efficiënt en snel te werken, waardoor ze perfect zijn voor bedrijven die hun klanten of medewerkers laadmogelijkheden willen bieden.

 

Voordelen van commerciële laadstations

Het installeren van commerciële laadstations biedt verschillende voordelen voor zowel bedrijven als hun klanten:

  • Duurzaamheid en imago: bedrijven die commerciële laadstations aanbieden laten zien dat ze duurzaamheid belangrijk vinden en ondersteunen de groei van elektrisch vervoer. Dit verbetert het imago en trekt milieubewuste klanten aan.
  • Extra inkomsten: door laadstations aan te bieden, kunnen bedrijven extra inkomsten genereren via laadkosten. Dit maakt het een slimme investering die op de lange termijn rendement kan opleveren.
  • Klanttevredenheid: elektrische rijders zoeken vaak naar locaties met laadmogelijkheden. Door deze service aan te bieden, verhoog je de klanttevredenheid en loyaliteit.
  • Gemak en toegankelijkheid: het zijn meestal snelladers, wat betekent dat gebruikers hun voertuig snel kunnen opladen terwijl ze andere activiteiten ondernemen zoals winkelen en eten.

 

Commerciële laadstations van AVIA VOLT

AVIA VOLT biedt hoogwaardige commerciële laadstations die voldoen aan de behoeften van bedrijven in verschillende sectoren. Onze laadstations zijn geschikt voor openbare- en privélocaties en ondersteunen verschillende soorten elektrische voertuigen. Wij leveren flexibele en schaalbare oplossingen die jouw bedrijf helpen met een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie, bij doorreislocaties of standaard laadstations voor parkeerterreinen.

Onze commerciële laadstations zijn:

  • Snel en krachtig: ontworpen om elektrische voertuigen in korte tijd volledig op te laden.
  • Slim en verbonden: uitgerust met slimme software om het energieverbruik te monitoren, betalingen te verwerken en de laadsessie efficiënt te beheren.
  • Toekomstbestendig: compatibel met de nieuwste laadspecificaties en geschikt voor de groeiende markt van elektrische voertuigen.

 

De commerciële laadstations van AVIA VOLT

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor commerciële laadstations. Wij begeleiden je tijdens het volledige proces om ervoor te zorgen dat je laadstations optimaal functioneren en een waardevolle toevoeging zijn voor je bedrijf. Je kunt bij ons terecht van ontwerp en installatie tot onderhoud en monitoring. Met onze expertise in laadoplossingen zorgen we ervoor dat je klaar bent voor de toekomst met elektrisch rijden.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

1. Zijn commerciële laadstations compatibel met alle elektrische voertuigen?

Ja, de meeste zijn compatibel met vrijwel alle elektrische voertuigen. Ze ondersteunen verschillende laadstekkers.

 

2. Zijn er abonnementen of lidmaatschappen nodig om gebruik te maken van commerciële laadstations?

Dit hangt af van het specifieke laadstation. Veel laadstations bieden de mogelijkheid om te betalen per laadbeurt. AVIA VOLT biedt flexibele betalingsopties die passen bij de behoeften van jouw klanten, bijvoorbeeld aan de hand van de AVIA Card.

 

3. Zijn commerciële laadstations veilig te gebruiken?

Ja, ze zijn ontworpen met strikte veiligheidsnormen en worden regelmatig gecontroleerd om een veilige werking te garanderen. Ze zijn uitgerust met beveiligingsfuncties zoals automatische uitschakeling bij storingen en oververhittingsbeveiliging.